Kehon hyvinvoinnille!

Valmarin tasapainottaa ruokavalion ja elämäntilanteen aiheuttamaa happamuutta tehostamalla kudoshengitystä. Happamuus poistuu kudoshengityksellä, joka on mahdollinen vain kun kudosnesteet ovat lievästi emäksisiä. Tarvitaan Valmarinia tuomaan emäslisä kehon avuksi. Valmarin on arvokas jokapäiväinen ravinnon täydentäjä ja tasapainottaja. 

Turvallinen ja jokapäiväinen täydentäjä sekä tasapainoittaja

Ihmisen ruuansulatus on ajalta, jolloin ravinto saatiin suoraan luonnosta. Nyt ravinnon koostumus on muuttunut, mutta elimistöään ihminen ei ole voinut muuttaa.

Ruokamme sisältää runsaasti kehon happamuutta lisääviä tekijöitä. Valmarin edistää kehon terveydelle edullisen happo-emästasapainon saavuttamista vähentämällä kudosten happamuutta. Valmarin on arvokas jokapäiväinen ravinnon täydentäjä ja tasapainottaja.

Valmarin edistää myös kalsiumin imeytymistä

Valmarin
- luonnollinen apu närästykseen

Sekoita ruokalusikallinen Valmarinia veteen tai mehuun. Näin saat nopean ja turvallisen avun närästykseen.

Elimistön toiminta hidastuu liiallisen happamuuden takia ja johtaa aineenvaihdunnan hidastumiseen. Suurin osa elimistön vaivoista aina päänsärystä närästykseen saattaa johtua kehon liiallisesta happamuudesta. Närästys onkin yksi yleisimmistä kehon stressioireista. Valmarin on luonnollinen apu närästyksen nopeaan sammuttamiseen!

Kysy lisää tarvittaessa »

Valmarin
- tukee painonhallintaa

Kun vähennämme ruuan määrää, hidastuu samalla aineenvaihdunta, kun keho pyrkii pitämään kiinni vararavinnosta. Valmarin ylläpitää tehokasta aineenvaihduntaa myös painonhallinnassa. Valmarinin ansiosta elimistö poistaa itsestään kuonaa ja rasvaa tehokkaammin. Valmarin myös lievittää ruokavalion muutoksen aiheuttamia alkuoireita. Valmarin vähentää nälän tunnetta sekä makeannälkää. Valmarin saa olon tuntumaan paremmalta. Myös ilo ja mielihyvä edistävät laihtumista!

Ruokavalion muutos ei yksin riitä

Elimistöön kertyneet happamat aineenvaihdunnan kuona-aineet saadaan poistettua vain hyvin tiukalla ruokavaliolla. Nykyään jopa erikoisruokavaliot aiheuttavat kehon happamuutta.

Oireita paastossa ja ruokavalion muutoksessa

Alkuvaiheessa, kun elimistön emäspitoisuus lisääntyy ja happoylijäämä, kuona sekä rasva lähtevät liikkeelle, saattaa ilmetä mm. väsymystä tai päänsärkyä. Muutoksesta selviytyminen vaatii kovaa sisua ja lujaa tahdonvoimaa.

Palaaminen takaisin entiseen ruokavalioon auttaa alkuoireisiin vain hetkellisesti sekä lopettaa happamien aineiden poistumisen, jolloin elimistön happamoituminen alkaa uudelleen. Laihduttaminen vaikeutuu, mutta Valmarin lievittää paranemiskriisiä.

Koska elimistön kyky muodostaa emästä on rajallinen, voit elimistön emäspitoisuuden lisäämiseksi ottaa avuksi Valmarin-liuoksen.

Valmarin saa aikaan hyvän olon sekä fyysisesti että psyykkisesti.

Kysy lisää tarvittaessa »

Valmarin
- hyvä palautusjuoma treenin jälkeen

Valmarin toimii palauttajana urheilusuorituksen jälkeen, sillä se kiihdyttää happaman kuonan poistumista. Nopea palautuminen edesauttaa urheilijoiden ja kuntoilijoiden palautumista ja pitää siten treenit hyvässä vireessä. Valmarin ja urheilu sopivatkin saumattomasti yhteen! Kun käytät Valmarinia kuntoilun ja urheilun tukena, saat tarvittavaa lisäpotkua. Olipa lajisi sitten kestävyys tai nopeus on Valmarin hyvä palautusjuoma treenin jälkeen – kokeile!

Kysy lisää tarvittaessa »

Valmarin
- aineenvaihduntaa kiihdyttävä luontaistuote

Valmarinin käyttö lisää elimistöön emästä ja poistaa happamuutta, tämä kiihdyttää aineenvaihduntaa. Valmarin on luontaistuote, joka ylläpitää tehokasta aineenvaihduntaa. Siten se edistää luonnollista vatsantoimintaa ja saa olon paremmaksi. 

Kehon aineenvaihdunta pyrkii kudoshengityksellä kohti happo-emästasapainoa. Kudoshengitys, elintoiminnan perustapahtuma, on mahdollinen vain, kun kudosnesteet ovat lievästi emäksisiä. 

Valmarin tasapainottaa ruokavalon ja elämäntilanteen aiheuttama kehon happamuutta tehostamalla kudoshengitystä. 

Kysy lisää tarvittaessa »