Kehon hyvinvoinnille!

Valmarin vauhdittaa aineenvaihduntaa sekä voimistaa elintoimintoja. Ruokavalion ja elämäntilanteen aiheuttamaa kehon happamuutta voidaan tasapainottaa Valmarinilla. Valmarin lisää emästä ja poistaa happamuutta elimistöstä. Tämä tehostaa aineenvaihduntaa.

Valmarin – luonnollinen apu närästykseen

Sekoita ruokalusikallinen (noin 15 ml) Valmarinia kylmään veteen tai makuvesiin. Näin saat nopean ja turvallisen avun närästykseen. Valmarin on luonnollinen apu närästykseen ja se sammuttaa sen hetkessä.

Valmarin – tukee painonhallintaa

Valmarin ylläpitää tehokasta aineenvaihduntaa myös painonhallinnassa, kun keho hidastaa aineenvaihduntaa ja pitää kiinni vararavinnosta. Valmarin vähentää nälän tunnetta ja makean himoa. Laktoositon, sokeriton ja makeuttamaton Valmarin sopii myös erityisruokavalioita tarvitseville.

Valmarin – palautusjuoma treenien jälkeen

Valmarin toimii palauttajana urheilusuorituksen jälkeen, sillä se kiihdyttää happaman kuonan poistumista. Valmarin mahdollistaa urheilijoiden proteiini- ja hiilihydraattipitoisen ravinnon tankkaamisen, koska se edistää ruuansulatusta sekä helpottaa vatsan toimintaa. Valmarin tehostaa maitohapon poistumista elimistöstä.

Valmarin – edistää vatsan toimintaa ja aineenvaihduntaa

Valmarin edistää luonnollista vatsan toimintaa ja saa aineenvaihdunnan tasapainoon. Anna vatsasi nauttia elämäsi parhaista hetkistä. Herkuttele huoletta, sillä Valmarin auttaa vatsaa jaksamaan.

 

Valmarin sopii erityisruokavalioita tarvitseville. Se on vegaaninen, sokeriton ja makeuttamaton kivennäisliuos, joka tukee normaalia energia-aineenvaihduntaa.